Wie ben ik?

Jody Klerks.

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, ik zet mijn allround kennis en ervaring graag in voor uw organisatie. Groot of klein. Zowel binnen als buiten de financiële dienstverlening. Want ongeacht de branche: uiteindelijk draait het om uw klanten en hoe u ze het best kunt bedienen. Ik leg graag de verbinding tussen uw klant en uw bedrijf.

Ik ben ondernemend, zelfstartend en in staat om samen met u moeilijke beslissingen te nemen. Ik kan daadkrachtig optreden en houd mijn hoofd koel in stressvolle situaties. Wanneer u mij inschakelt voor een project, haalt u iemand in huis met veel enthousiasme. Dit overbrengen op een team of een relatie is voor mij de basis voor een goede samenwerking. Ik neem teams en relaties mee in denkwijzen en processen door open en toegankelijk te zijn. Op deze manier vertrouw je elkaar snel en kun je werken aan gezamenlijke doelstellingen.

Ik kan op een trefzekere en stimulerende manier richting en sturing geven aan mensen en processen. Ik stuur op hoofdlijnen en houd overzicht op de activiteiten die ik een team toevertrouw. Daarbij geef ik het team ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid, met een concreet doel in het vooruitzicht. Ik sta voor samenwerking, resultaat en een goede balans tussen vriendelijkheid en zakelijkheid. Mijn kracht is gewoon doen!

Bekijk hier mijn profiel en mijn werkervaring.