Referenties

Overgang Friesland Bank naar Rabobank
HR-transitiemanager Bert Ferweda en projectleider Jody Klerks over een unieke samenwerking rondom opleiding en HR.
Klik hier voor het artikel

Jan Arnoud Ruiter
Adviseur Learning & Development HR Rabobank Nederland

“Ik heb Jody ervaren als een gedreven projectleider. Hij heeft in het opleidingstraject ‘Van Friesland Bank naar Rabobank’ een heel belangrijke rol vervuld om ca. 250 collega’s van Friesland Bank te helpen de overstap naar de lokale Rabobank goed te maken. Vanuit een grote betrokkenheid bij zowel het einddoel, de deelnemers, als zijn opdrachtgever, heeft hij de regie gevoerd op de logistieke en inhoudelijke aspecten. Jody neemt initiatief, is flexibel en in staat mensen te verbinden aan het te behalen resultaat. Ik heb met veel plezier met Jody samengewerkt. Zijn inspanningen hebben er toe bijgedragen dat het project mij als opdrachtgever nauwelijks hoofdbrekers heeft gekost. En dat is erg plezierig.”

Marc de Meij
Businessunitmanager Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling

“Jody heeft voor Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling van eind 2012 tot zomer 2014 een belangrijk integratieproject aangestuurd. Jody heeft de competentie om in dynamische omstandigheden (wisselende stakeholders, planning) de rode draad en doelstellingen van het programma te bewaken en hiernaar te handelen. Dit met gedragenheid en het vertrouwen van alle betrokkenen. Dit vertrouwen realiseert Jody door op tijd aan te geven wat hij doet en ook te doen wat hij zegt. Erg consistent, gedreven en vasthoudend om de projectdoelstellingen te realiseren.”

Erwin Drenth
Directeur Marketing & Communicatie Delta Lloyd Bank België

“Ik heb Jody de afgelopen jaren leren kennen als leverancier en na goede ervaringen, als medewerker/collega. Jody heeft een zeer energieke persoonlijkheid waarbij een passie voor relaties en mensen kenmerkend is. Daarnaast is hij erg prestatiegericht en laat hij problemen niet los voordat er een oplossing is. Hij is een hands-on manager die samen met zijn mensen alle klussen klaart. Ik raad u zonder terughoudendheid zijn inzet aan en verwacht zelf in de toekomst nog meermalen gebruik te maken van zijn commerciële kwaliteiten.”

Larry van der Schoor
Commercieel Bestuurder Welten (CBDO)

“Ik ken Jody als een energieke persoonlijkheid, die op een prettig gedreven manier doelstellingen wil realiseren, zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. Jody is goed in staat de kernproblematiek goed te analyseren en daarop de juiste menselijke oplossing aan te dragen. Hij voelt zich meer dan verbonden aan het te bereiken resultaat. Jody is karakterologisch sterk in het lezen van individuele aspecten bij professionals en verbindt dit aan groepsdynamiek. Hij is iemand die altijd goed voorbereid op pad gaat met een gezonde dosis commercialiteit.”