Wat doe ik?

Ik ben beschikbaar voor tijdelijke opdrachten op interim basis. Heeft uw bedrijf niet de capaciteit of expertise in huis? Projecten op onderstaande vakgebieden neem ik u graag uit handen.

Sales

Wanneer je gelooft in een dienst of product, is het heerlijk om ermee op pad te gaan.
Niet zomaar koud verkopen, maar voldoen aan de behoefte van uw klanten.
Daar geloof ik in!

Teammanager

Continu de balans zoeken tussen medewerkers- en bedrijfsbelang. Samen aan een oplossing werken die voor beide partijen optimaal is. Met een team werken aan de bediening van de klant en zorgdragen voor een tevreden klant. Dit is waar ik de uitdaging in zie en mijn energie uit haal.

Projectmanager

Een project leiden wat van toegevoegde waarde is voor een opdrachtgever. Continu ontdekken en nieuwe inzichten delen. Werken met een team vol enthousiasme en verschillende expertises. De spin in het web tussen verschillende afdelingen en niveaus. Ik sta voor een goede oplevering!

Implementeren van een advies

Bij het implementeren van een advies komt het aan op daadkracht. Ik neem mijn verantwoordelijkheid graag op het moment dat uw organisatie overgaat tot actie. Ik overzie het totale proces en de te ondernemen stappen. Een goede basis voor een gezamenlijke uitvoering.